Decoratief stucwerk

Marcel Maurmair is gespecialiseerd in diverse Italiaanse stuctechnieken, gebaseerd op de stucproducten van de Italiaanse firma Giorgio Graesan, marktleider op het gebied van decoratieve wandafwerking.
Hieronder vindt u ons aanbod van producten van de gerenommeerde Italiaanse producent Giorgio Graesan:

an de gerenommeerde Italiaanse producent Giorgio Graesan:

Spatula Stuhhi is een bijzondere, Venetiaanse stuctechniek waarmee het effect van een gladde marmeren wand of plafond gecreëerd wordt. Het is een natuurlijk materiaal samengesteld uit Italiaans marmerpoeder en kalk. Dit ‘naadloos marmer’ is een verrassende, eigentijdse wandafwerking. Door het aanbrengen van een afwerklaag (Cera del Vecchio) wordt het materiaal waterafstotend en is de wand afwasbaar. Deze techniek wordt o.a. in sanitaire ruimtes en keukens toegepast.

Spirito Libero is een hoogwaardige stuctechniek met een stoere, natuurlijke uitstraling. Spirito Libero is puur te gebruiken, maar combineert ook prachtig met een finish in ‘Oro Bianco’ of ‘Terrecotte’. 

Colore & Gioia is een eigentijdse verf met een geraffineerd metallic effect. Deze verf is op verschillende manieren toe te passen, waardoor wanden een expliciet karakter krijgen. Met de uitgebreide kleurenrange is iedere gewenste woonstijl te realiseren.

Colore & Oro betekent Kleur en Goud! Een bijzondere serie muurverven met keuze uit 105 kleuren in combinatie met een vleugje goud.

La Casa dei Sogni is een verf voor wandafwerking in een authentieke, Italiaanse stijl. Maak uw keuze uit ingetogen kleurschakeringen of juist een uitbundige en gedurfde stijl. Voor een betonachtige tekening kiest u voor Trasparenze La Casa dei Sogni.

White Paint is hét parelmoer effect in deze witte verf. Dit zorgt voor een subtiele schittering op uw wanden.

Istinto: Beton/steenlook: Betonstuc is dé trend in stucwerk en is toepasbaar in vrijwel ieder interieur. Het zorgt voor afwerking met de uitstraling van echte natuursteen. Er is keuze uit een groot aantal kleuren, met alle voordelen van een natuurlijk product.

Marcel Maurmair is huisapplicator (verwerker) van PUURkleur. Deze onderneming verzorgt Giorgio Graesan producten voor Nederland.