Wie zijn wij

Wilt u een gestukadoord plafond, dan kiest u voor een enorm scala aan keuzemogelijkheden. Voor elk type inrichting en voor elke smaak is er wel een stucafwerking. Te veel om op te noemen. Traditioneel glad en wit stucwerk bijvoorbeeld, passend voor elke kamer. En gecombineerd met lijstwerk en ornamenten, bij uitstek geschikt voor oudere woningen en klassieke interieurs maar ook voor nieuwe woningen met moderne interieurs. Nieuw gemaakt of gerestaureerd, Marcel Maurmair kan het allebei.

Wilt u uw wanden afgewerkt met stucwerk, dan kunt u uit buitengewoon veel mogelijkheden kiezen. Alleen al tussen de diverse materialen zitten enorme verschillen. Zo is bijvoorbeeld sierpleister heel anders van samenstelling en structuur dan gips, en dat geeft een compleet ander uiterlijk. Kortom, het aanbod van stucafwerkingen is enorm uitgebreid! Er is dus altijd wel een type wandafwerking dat volledig aansluit bij uw wensen. Wij helpen u graag bij deze keuze.

  • Wij stellen vrijblijvend en gratis een overzichtelijke offerte op.
  • Onze adviezen zijn professioneel, op maat gesneden en gratis.
  • Schade-expertises doen wij op verzoek eveneens.  Expertisekosten worden -bij opdracht- altijd in mindering gebracht op het factuurbedrag
  • Gemaakte afspraken worden nagekomen, van terugbelbelofte tot opleverdatum